Ден 12: Патонг, о. Пукет - Част 1

Една от екскурзиите, които доста често се организират от Пукет, е до островите Ко Пи Пи. Там бяхме. Да ви кажа честно, вече се чувствахме изморени от екскурзиите. Решихме Ден 12 да го пишем дъждовен, какъвто всъщност си беше, и да обикаляме по улиците, заведенията и магазините на Пукет. Времето никак не беше подходящо за плаж.

Този ден ще го пишем дъждовен.

Общинска детска градина

Общинска болница на заден план

Made in China

Оригинално заведение

Да, и на мен ми харесва този парфюм


Дали да не си обновя колекцията от бански.
Този бански "Борат" щеше да ми струва около 25 лева.
Нищо пари за такъв сексапилен бански. Червен при това.

"Илиянци"

Това с "Тук-Тук" щяхме да го разберем в Банкок,
иначе тези шофьори на "тук-тук" постоянно предлагат услугите си. 

В Тайланд много трябва да се внимава, че може да ви се
случи  случката като на Стю от "Hangover 2"
Искахме да купим на малкия символичен подарък - часовник. Някакъв електронен, с много копчета и бутони. Да не е скъп. Да е детски. И да е за момче. На пръв поглед исканията ни не бяха специални. Е, голям зор видяхме. Случвахме или на скъпи, или на големи, или на грозни часовници. Имаше един продавач на сергия, който на питането ни "Watches for boys?" препита "Boys?". Викам "Yes, for a small boy" и показвам за колко голямо момче. След което той ни заведе до най-близката пряка, показа ни една стара сграда тип долнопробен хотел с няколко "мандаринки"  пред входа, които ни се усмихваха. След което продавачът каза "Small boys, small boys!" сочейки мястото. Ние му благодарихме и се изнизахме от там, преди да са ни хаванали за педофилство или нещо друго. На този продавач окото не му мигна че сме мъж и жена. За туристите всичко може да се намери. 
Тъкмо бяхме на улицата покрай бреговата линия, която е пълна с магазини, когато станахме свидетели на някаква религиозна демострация, от която нищо не разбрахме, но която събираше доста хора и любопитни минувачи около себе си.




Хайде пак на палачинките с банани и мед.
Познахте. Не бяха като онези на "тай"-бабата от Ко Самуи

Нощно заведение набира... клиенти.
Дамите канят

Около обяд се прибрахме в нашия хотел, като обядвахме в ресторанта към хотела. Понеже времето така и така не ставаше за разходка, излежавахме се и гледахме телевизия. То било толкова отпускащо и ненатоварващо. Мързелът има и предимства.



Място за споделяне и коментиране

Няма коментари:

Публикуване на коментар