Ден 11: От Ао Нанг до Пукет - Част 1

Ден 11 посрещна жителите и гостите на Ао Нанг с хубаво слънчево време. Изпитахме познатото усещане да се събудиш сред толкова зеленина, красива природа и спокойствие. Насочихме се към ресторанта избирайки възможно най-дългия възможен маршрут.



Ресторанта

Терасата пред ресторанта

Градинката пред ресторанта


Украсата на ресторанта
Пазителите на ресторанта
След продължилата около час закуска се насочихме към бунгалото да си стегнем багажа, че Пукет ни зовеше.


Спускайки се по-късно към рецепцията да върнем ключовете и където трябваше да дойдат да ни вземат, се започнахме с едно ново приятелче. Джим.

Джим се казваше маймунката. И я очакваше баня.


Внимавай да не те ухапе

Ама то като истинско





Въпреки че снимките показват къпането на Джим като безпроблемно нещо, смело мога да заявя, че не беше така. Ако някой е къпал малко дете, което още не е свикнало да си затваря очите и шампоана го дразни или пък влиза вода в носа, или като цяло не харесва къпането - е, с маймунката беше нещо подобно. (щом обработя видео материалите ще кача и къпането на Джим)
Новостроящо се бунгало - мястото на Джим през деня. 


Джим в действие. Беше си харесал лъскавите слънчеви очила, носени в ръката.

Стабилна захапка.
Малко след "нападението" на Джим, пристигна и миниванът който очаквахме и който щеше да ни остави на някаква крайградска "гара"-кафене в Краби. Там трябваше да се прехвърлим в друг миниван и да отпътуваме за Пукет. Въпреки многото гимнастики и прехвърляне от транспорт на транспорт, тайландците са си го оганизирали така, че да се движат по разписание. И си го спазваха.

Както винаги дойдоха да ни вземат навреме и потеглихме към Краби. Дали искахме да напуснем Ао Нанг? По-скоро да. Дали искахме да напуснем комплексът Ao Nang Cliff View Resort? По-скоро не.  Все пак продължавахме да искаме нови неща и затова се насочихме към Пукет, който по-късно определихме като "тайландския Слънчев Бряг".



Място за споделяне и коментиране

Няма коментари:

Публикуване на коментар